Вінниця проводжає останньою земною дорогою Захисника Романа Ткачука, який віддав за незалежність України свої життя

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Роман Ткачук долучився до Збройних Сил України наприкінці червня 2024 року. Боронив Батьківщину у складі 49-го окремого штурмового батальйону «Карпатська Січ» імені Олега Куцина на Донеччині. Свій останній бій воїн прийняв 18 серпня в районі селища Неліпівка Торецької міської громади Бахмутського району. Йому було лише 48 років…

Народився Роман Ткачук у місті Подільськ (тоді Котовськ) Одеської області 27 березня 1976 року. Та вже у дворічному віці разом із мамою та старшою сестричкою переїхав до Вінниці. Навчався у 9-й загальноосвітній середній школі, а по її завершенні – у Вищому художньому професійно-технічному училищі №5. Після служби в армії, свій трудовий шлях пов’язав із ремонтними роботами, які виконував в оселях на замовлення вінничан. Мав двох дітей.

«Роман тонко відчував світ, у всьому міг побачити прекрасне. З дитинства це виливав на полотні – дуже гарно малював. А в дорослому житті свої вміння застосовував у роботі. Мав насправді золоті руки, – розповідає сестра полеглого Героя Вікторія. – Свій талант до творчості Роман передав маленькому синочку, який вже зараз показує неабиякий хист до скульптурного ліплення… Із трепетом ставився до своєї сім’ї, турбувався і надзвичайно любив матір…»

Церемонія прощання із Романом Ткачуком розпочнеться сьогодні о 9:30 за адресою: вул. Брацлавська, 81.

А о 10:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають оборонця об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook