Найпопулярнішим напрямком гурткової роботи у Центрах VinSmart є вивчення англійської мови

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Діти, які вивчають англійську мову у Центрах VinSmart, роблять це у формі гри. Таким чином вони засвоюють літери алфавіту, правила читання, фонетику, дидактику тощо.
Заняття безкоштовні.

Вони проходять в Центрах за адресами: вул. Соборна, 91, вул. Д. Нечая, 77а, вул. Скалецького, 41, вул. Стельмаха, 25, пр. Космонавтів, 58, вул. 600-річчя, 6, вул. Магістратська, 80, креативний простір «Level 80», вул. Д. Нечая, 77а, вул. Чайковського, 15б, вул. Волошкова, 8, вул. О. Антонова, 28.


«Викладання англійської мови є невід’ємною складовою у діяльності VinSmart. Англійська мова – одна із найпоширеніших мов світу. Її знання дає можливість вільно спілкуватись з іноземцями, обмінюватись досвідом та занурюватись у культуру інших країн. І з кожним днем попит на знання англійської мови лише зростає. Лінгвістичний напрям у VinSmart є важливим напрямом роботи закладу. Майже у кожному Центрі вивчають хоча б одну іноземну мову», – каже начальник відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.

Гуртківці, окрім навчання, мають можливість використовувати свої знання на практиці, виконуючи різноманітні завдання з граматики, аудіювання та мовленнєвих навичок. Усі групи поділені за віком, а у дітей є можливість відвідувати найближчий Центр до свого місця проживання.

«Ми можемо спостерігати, що англійська мова широко вивчається у всьому світі. Нам важливо створити належні умови для її вивчення у нашому місті. Ми прагнемо надати таку можливість як для мешканців Вінниці, так і для діток вимушених переселенців. Хочу підкреслити, що всі заняття є безкоштовними», – каже директор комунального закладу «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

Прийом заяв відбуватиметься з 1 по 15 вересня.

Коментарі у Facebook