Випускниця дитячої музичної школи №2 Вікторія Новак здобула Гран-Прі Міжнародного благодійного конкурсу «Stars of Spring-2022» Новина взята з Вінницької міської ради

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Так, випускниця фортепіанного відділу Вінницької дитячої музичної школи № 2, Вікторія Новак отримала Гран-Прі на Міжнародному благодійному двотуровому дистанційному конкурсі “Stars of Spring-2022” (м.Будапешт, Угорщина).

У конкурсі змагалися музиканти з України, Чехії, Польщі, Грузії, Молдови. Більше як 600 учасників представляли свої вміння та таланти. Зібрані кошти на благодійному концерті, а це – 15 % від внеску було перераховано на підтримку ЗСУ.


Ніна Челишева – викладачка Вікторії Новак каже, що дівчина була учасницею численних міських, шкільних заходів та концертів: “Подільські візерунки”, “День Європи”, концерт української музики, концерт кращих випускників тощо. Цього року вона завершила навчання в музичній школі.

«Вікторія наполеглива та цілеспрямована. Її завжди цікавлять новинки в комп’ютерних технологіях та іноземні мови. А ще вона разом із батьками займається волонтерською діяльністю, допомагає вимушено переміщеним особам, які тимчасово проживають у гуртожитках Вінниці», – розповіла викладачка дівчинки Ніна Челишева.

«Своїми досягненнями на мистецькому фронті, вінницька молодь підтримуєте дух та незламність народу та воїнів, які сьогодні на передовій виборюють свободу нашій державі. А ім”я нашої випускниці Вікторії з латинської перекладається, як «перемога», тому ми чекаємо на перемогу й України», – говорить директор Вінницької дитячої музичної школи №2 Віталій Москаленко.

Коментарі у Facebook