Сергій Моргунов «Сьогодні нам доводиться боротися за кожний рядок в Конституції»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Очільник міста зауважив, що зараз нашій країні доводиться боротись за кожний рядок в Конституції – за українські погляди і цінності, за спосіб мислення та ідентичність, за право бути українцями і жити у вільній європейській державі.

«Російські нелюди прагнуть знищити нашу незалежність. Та проти духу свободи зброя безсильна. Влада в Україні належить тільки її народові. І сьогодні вся нація повстала єдиною силою проти ворога заради Перемоги. Ми повинні зберегти все те, що плекали роками, що створювали з любов”ю до рідної землі. Наш спільний обов”язок – захищати свій дім. І наше спільне право – бути громадянами держави, яку будуємо ми самі і в якій будуть щасливими наші діти і онуки! З Днем Конституції! Перемоги нам!» – наголошує очільник Вінницької громади Сергій Моргунов.


Довідка:

Це державне свято щорічно відзначається 28 червня на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття. Документ отримав підтримку депутатського корпусу – проголосували 315 народних депутатів. Конституція України визначає основи суспільного і державного ладу, права і свободи людини й громадянина, порядок організації і функціонування органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Коментарі у Facebook