На Вінниччині дітей запрошують на зустріч із собаками- каністерапевтами

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На Вінниччині, 29 липня в центрі ремесел «Дунстан» у співпраці із ГО “Українська асоціація каністерапії” та німецькою компанією Josera (Юзера) відбудеться каністерапія.

На благодійну програму запрошуються діти з інвалідністю та діти-переселенці віком 8 – 12 років, які потребують корекційного впливу каністерапевтів.

Про це повідомляє центр ремесел Дунстан у соціальній мережі.

Каністерапія – це не просто “погладити собаку”. Це програма, яка розроблялась фахівцями впродовж багатьох років. Цей метод розрахований на різні вікові категорії та різні емоційні стани людини.

Спеціально навчені собаки-каністерапевти можуть надовго стримати страх, депресію, напругу, знизити неуважність і мобілізувати рухові функції. Спілкування з тваринами відіграє особливу роль у соціально-психологічному благополуччі дітей, собаки допомагають подолати самотність та знімають психоемоційне напруження.

Програма проводиться безкоштовно за умови попередньої резервації за телефоном: (066) 453 09 63.  Кількість місць обмежена.

Як дістатися? «Дунстан» знаходиться в 6 км від Вінниці (виїзд з району Тяжилів). До Стадниці можна дістатися за 20-30 хвилин автобусом від залізничного вокзалу (розклад на сайті – www.dunstan.org.ua).

Адреса центру: Село Стадниця, Вінницький район, вул. Молодіжна, 45.

Коментарі у Facebook