Сергій Моргунов: “У Вінниці будують сучасний логістичний комплекс на понад 10 000 м² “

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці будують сучасний логістичний комплекс на понад 10 тис. кв м. Це вже друга частина проєкту всеукраїнської мережі «Аврора». Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук.

“Сьогодні Вінниця має прискорено розвивати свій логістичний потенціал, враховуючи ситуацію в державі. Важливо, що компанія продовжила реалізацію проєкту попри виклики. Додаткові складські площі дозволять покращити забезпечення товарами торгових точок по всій країні”, – зазначив він.


Міський голова додав, що навесні 2023 року роботи з будівництва другої черги розподільчого центру планують завершити. Інвестиції складуть близько 150 млн грн.

“Всього передбачено створити близько 700 нових робочих місць. 400 фахівців вже працюють після запуску першої черги об’єкта. Бізнес тримає стрій – а це надважливо для економічного фронту. Дякую підприємцям за стійкість, патріотизм і віру в Україну”, – підкреслив він.

Заступник міського голови Андрій Очеретний також зазначив, що нині робота на будмайданчику “кипить”: там задіяні геодезисти, кранівники, машиністи, підсобники, а виконроб контролює процес.

На об’єкті вже провели всі інженерні комунікації, залили фундамент і виставили колони. Паралельно готують і укриття для своїх працівників. Там будуть всі необхідні умови для перебування людей – санвузли, електроенергія, два виходи та вентиляція тощо.

“Будівельні матеріали, які використовуються на об”єкті, – українські, тим самим представники мережі “Аврора” підтримують вітчизняних виробників. А це надзвичайно важливо в умовах, коли економіку потрібно тримати на належному рівні. Тим паче, до співпраці планують запросити і наших, вінницьких виробників”, – зауважив він.

Коментарі у Facebook