Юний акордеоніст здобув диплом лауреата І ступеня на Міжнародному двотуровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зіркова нація»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Так, юний акордеоніст здобув диплом лауреата І ступеня на Міжнародному двотуровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зіркова нація» (м. Київ). Також виборов диплом лауреата І ступеня на ІV Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі «Битва Жанрів».

Почесне друге місце хлопець посів у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Symfonia Krakowska» (м. Хмельницький, Україна/м. Краків, Польща).
І став володарем диплому ІІІ ступеня у номінації інструментальне мистецтво Міжнародного багатожанрового двотурового благодійного конкурсу мистецтв «Вільні та незалежні. Land of talents 2022» (м. Прага).


Частину благодійних внесків, зібраних на цих конкурсах, організатори спрямували на підтримку ЗСУ.

«Максим наразі працює над новими музичними творами та планує надалі працювати задля перемоги на музичному фронті. Ми оновлюємо концертний репертуар, додаємо стилістики аби твір на акордеоні оригінально звучав», – каже викладачка Вінницької дитячої музичної школи № 2 Людмила Липко.

Викладачка переможця зазначила, що хлопцю дуже подобається грати на акордеоні. «Він уже третій рік займається в музичній школі. Щоразу вдосконалює свою гру на інструменті, імпровізує. У цьому є своя чарівність», – наголосила пані Людмила.

Додамо, що ці відзнаки стали для Максима нагородами Міжнародного рівня за минулий навчальний рік. Зупинятися на досягнутому хлопець не збирається.

Коментарі у Facebook