День фізичної культури та спорту підопічні Вінницького Терцентру відзначили спортивними змаганнями

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
8 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, для відвідувачів Вінницького міського територіального центру надання соціальних послуг влаштували спортивні змагання. Учасники факультету здорового способу життя випробували власні сили у різних конкурсах. Найстаршій спортсменці сьогодні – 72 роки.

За «п’єдестали» змагалися дві дружні команди по 7 осіб. У білих футболках виступала команда «Блискавка». Усі завзято розповідають свій девіз: «Ми як блискавка блиснемо, перемогу ми візьмемо». Як зазначає одна з учасниць команди, 66-річна Валентина Вікторівна, такий захід є надзвичайно корисний, бо дозволяє побути на природі, активно провести час та поспілкуватися.


В команді з синіми футболками – «Стріла» – сьогодні всі веселі та налаштовані на перемогу. «Як стріла ми будем мчати, перемогу здобувати», – вигукують спортсмени віком 60+.

Всі учасники заходу – відвідувачі гуртка здорового способу життя. Хтось відвідує його вже понад 7 років, інші – тільки почали ходити. На питання, чому ходять до Терцентру, підопічні відповідають жваво: «Щоб бути на своїх ногах та при своєму розумі».

Варто відзначити, що ентузіазму бабусь та дідусів можуть позаздрити навіть молоді. Сьогодні вони вдало пройшли усі конкурси: стрибки в мішках, перетягування каната, ігри з м’ячем. А спортивні змагання розбавляли музичними, поетичними номерами та виступами черлідерок віком 60+.

Як розповіла завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова, в рамках гуртка здорового способу життя літні люди займаються скандинавською ходьбою, велопрогулянками, вправами у тренажерному залі та іншими активностями. Записатися у цей та багато інших гуртків можна за адресою вул. Соборна, 50 або за номером телефону: 67- 05- 90.

Коментарі у Facebook