«У Вінниці активно ведеться кампанія проти діючого мера», – політичний експерт Олександр Черненко

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Менше трьох місяців залишилось до старту передвиборчих кампаній в регіонах. Але зазвичай вибори стартують раніше офіційного їх початку.  У Вінниці вже почалось застосування чорних технологій.

У Вінниці активно ведеться кампанія проти діючого мера. Створено рух «Діти Моргунова», який ніби то спрямований на підтримку мера, але насправді займається його системною дискредитацією. Тобто на його «підтримку» організовуються якісь абсолютно абсурдні акції, роздають від його імені пайки з туалетним папером, – розповів політичний експерт, депутат VIII скликання Олександр Черненко. – Така технологія не нова і дуже активно використовувалась навіть в Росії, коли начебто гомосексуалісти виступили на підтримку Навального.  Весь цей проросійський секонд-хенд знову розгулявся тут у нас. Зокрема ми його бачимо у Вінниці.

Експерт зазначив, що ще один доказ проросійських акцій – те, що вони дуже активно підсвічуються Шрієм. Очевидно за цим стоять гроші колишніх регіоналів.

Приклад Вінниці – це просто приклад маленького успішного міста де вже ведеться брудна передвиборча кампанія. Якщо в такому спокійному місті так розгортаються події то лише модна уявити що буде по всій Україні, – додав Черненко.  

Коментарі у Facebook