В машині військового копи знайшли бойову гранату (ВІДЕО)

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Третього липня слідчі Вінницького обласного главку поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону задокументували факт незаконного зберігання боєприпасів  50-річним військовослужбовцем. У його автівці поліцейські вилучили дві бойові гранати, набої та муляж гранати Ф-1. Наразі слідство з’ясовує походження вилученого. 

За  словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, до поліції надійшла оперативна інформація, що військовослужбовець, житель одного з сіл Піщанського району, незаконно зберігає зброю та боєприпаси. Ця інформація була успішно реалізована. У селі Мар’янівка на Гайсинщині поліцейські зупинили автомобіль підозрюваного. Під час огляду його автівки «Рено Експерт» слідчі вилучили 2 гранати РГД-5, 19 набоїв калібру 5,45 мм та муляж гранати Ф-1. 

Походження боєприпасів та мету їх зберігання правопорушник пояснити не зміг. 
Вилучене направлено на експертизу.   

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання – до 7 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook