“Українська Стратегія Гройсмана” звернулась до Кабінету Міністрів Україну з приводу підвищення тарифів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

В заяві йдеться про недопущення підвищення цін на енергоносії для населення.

“Початок 2021 року розпочався для жителів Вінниччини з неприємного «сюрпризу» від київської влади – з 1 січня для населення подорожчали вартість природнього газу, його розподілу та транспортування, що потягне за собою підвищення цін на теплову енергію. Окрім того, ціна на природній газ для населення Вінницької області в січні 2021 року становитиме 9,89573 грн за кубометр, що є одним із найвищих тарифів на газ в Україні. Така ситуація – неприпустима, адже платоспроможність населення значно знизилась, відповідно, підвищення тарифів на комунальні послуги призведе до зростання заборгованості в проплатах за комунальні послуги. Політика Уряду та НКРЕКП, спрямована на постійне підвищення тарифів в умовах тривалого карантину, економічного спаду та зниження доходів населення, не витримує жодної критики!”, – йдеться у заяві УСГ.

Партія «Українська Стратегія Гройсмана» висловлює своє обурення таким різким та економічно необгрунтованим підвищенням цін на енергоносії. Наразі рішення Уряду та НКРЕКП збільшують фінансовий тягар для населення, є несправедливими, непрофесійними та невчасними. Ціни на енергоносії мають бути не вищими за рівень 2020 року.

Партія від Кабінету Міністрів України вимагає:

  • вжити невідкладних заходів щодо справедливого зниження цін на газ, адже Нафтогаз придбав його значно дешевше ніж продає людям.
  • відновити масштабну програму субсидій для родин, які потребують соціальної підтримки.
Коментарі у Facebook