Вінницькі підприємці розповіли над чим працюватимуть наступних 10 років

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 14 квітня, у Вінницькій міській раді відбулося 1-ше установче засідання Ради підприємців при міському голові в оновленому складі. Сергій Моргунов розповів над чим працюватимуть впродовж наступних років.

Співголовою Ради підприємців за пропозицією самих представників вінницького бізнес-середовища обрали директора ТОВ «Зодчий» Тараса Ковальчука, про це повідомляється на фейсбук-сторінці Вінницької міськради.

До неї увійшли представники різних сфер бізнесу: харчової промисловості, гостинності, медичних послуг, промисловості, інформаційних технологій, будівництва, торгівлі, бізнес-асоціацій й спілок підприємців та інших.

Очільник міста Сергій Моргунов розповів новим членам Ради підприємців про своє бачення першочергових пріоритетів щодо розвитку економіки міста та взаємодії із бізнес-середовищем:

  • Я налаштований досить серйозно активізувати промисловість у місті Вінниці. У 2016–2019 роках у нас відкрились три нових заводи, і це достатньо серйозний потенціал. Буквально на наступному тижні у нас розпочинається будівництво заводу «HEAD». Для нас важливим питанням є продовження реалізації проекту по реконструкції вінницького аеропорту, я маю на увазі злітно-посадкової смуги і аеровокзалу, де ми зможемо приймати в годину близько 500 пасажирів.

Це пожвавить бізнес-середовище і туристичну діяльність Вінницького регіону. Також сьогодні ми працюємо над створенням вантажного хабу для аероперевезень. Працюватимемо далі над створенням відповідних майданчиків для бізнес-середовища і, зокрема, створити Центр підтримки бізнесу, щоб в центральній частині міста був майданчик для надання консультативних послуг для нових підприємців. І в цілому налагоджувати комунікацію не тільки в середині міста та України, а й з нашими закордонними партнерами.

Тому ми сьогодні працюємо з нашими містами-побратимами щодо активізації саме економічної діяльності. У рамках міжрегіонального співробітництва нам також потрібно активізувати економічну діяльність – проведення відповідних форумів, створення майданчиків для комунікації між підприємцями тих чи інших країн, це, наприклад, міста Кельце (Польща) та Діжон (Франція).

Коментарі у Facebook