У Вінниці підприємці можуть отримати допомогу для розвитку соціального підприємництва

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Департамент економіки й інвестицій Вінницької міської ради створив новий онлайн-формат отримання швидкої експертної допомоги для розвитку соціального підприємництва. Проект створено у партнерстві з проектним офісом соціальних змін Future Development Agency.

Експертна допомога онлайн — це безкоштовні годинні індивідуальні бізнес-консультації від досвідчених підприємців та експертів. Зустрічі відбуваються в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Діючі соціальні підприємці і ті, хто лише планує запустити свій бізнес, можуть отримати консультацій з питань реєстрації соціального підприємства, бізнес моделювання, соціального піару, прийняття на роботу співробітника з інвалідністю, планування та вимірювання соціального впливу, ведення звітності, пошуку фінансування та інше.

Консультаційна допомога експертів відбуватиметься в останній день місяця протягом всього 2021 року. Перша зустріч запланована на 30 квітня, а реєстрація учасників на цей день відкрита до опівночі 27 квітня за ЦИМ посиланням. У реєстраційній анкеті також можна ознайомитись з переліком консультантів та їхньою експертизою.

Для того, щоб отримати консультацію, необхідно зареєструватися до кінця дня 27 квітня за посиланням. У анкеті потрібно обрати консультанта і зручний час. Також можна залишити своє запитання, аби консультант завчасно підготував відповідь.

За день до заходу прийде лист з посиланням, а в п’ятницю, 30 квітня, потрібно перейти за цим посиланням, щоб поспілкуватися з консультантом та знайти відповіді на запитання.

В анкеті зазначено, що наразі у Вінниці працює 11 соціальних підприємств. Це не благодійні проекти, а підприємці не просять коштів. Ці підприємства на рівних працюють у секторі соціальної економіки, продають товари та послуги й потребують експертної підтримки.

Коментарі у Facebook