У Вінниці на базі VinSmart Центру створили цифровий навчальний простір

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Аби більше вінницьких школярів могли попри відключення світла доєднатись до онлайн навчання Save the Children оголошує безкоштовний табір у цифрових навчальних просторах.

«Користь цього табору у тому, що діти зможуть познайомитись з віртуальною реальністю, відвідавши визначні місця нашої України. Спробують самостійно попрацювати на графічній платформі, де разом з нашими наставниками здобудуть та вдосконалять навички створення сучасних листівок, постерів та презентацій», – зазначає супервізор Цифрового Навчального простору для дітей Катерина Гундорова.


Як розповів Дмитро Мира, то у Вінниці діє вже два таких простори, один з яких на базі VinSmart ЦЕНТРУ. «Вони призначені для дітей віком 8-15 років, аби все більше школярів громади були забезпечені безперервним начальним процесом», – додав він.

Локації таборів:

  • вул. Чайковського 15Б;
  • вул. Юності 10/23.

Дата проведення денного табору 16-27 січня. Проте після завершення дії табору, робота Простору не зупиниться, тому усі бажаючі зможуть надалі користуватись технічним оснащенням.

Прохання зареєструватись до 15 січня.

Для реєстрації участі в Цифровому таборі переходьте за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FamcDs2xi62ky3kI9URBDPNJ04Ny73zL97aAR6gsF6ji1g/viewform.
Додаткова інформація за тел.: 099 362 79 43 (Катерина).

Коментарі у Facebook