Вінниця в ТОП-5 міст України для весняного відпочинку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Попри війну, початок весни тягне на пригоди та планування відпустки. Тому видання bigmir)net виділило ТОП-5 міст України, для комфортного та безпечного відпочинку. І до ТОП-5 ввійшла наша Вінниця.

ТОП-5 найкращих місць України для подорожі навесні

Вінниця

Дуже зелене місто у центральній частині України. У Вінниці багато парків, є ботанічний сад, ліс та Сабарівська ГЕС. Сама область має пошану серед любителів зеленого туризму.

Карпати

Навесні 2023 року відправитися відпочивати в спокійну та далеку від війни місцевість – гарне рішення. Найцікавішими місцями для споглядання є:

  • кліматичний курорт у Татарові;
  • долина Нарцисів біля Мукачевого;
  • водоспади в Яремчі та біля Надворянська;
  • мальовнича Ворохта;
  • екстремальний Буковель.

Львів

До Львова можна приїхати не лише у відпустку, а й на звичайний вікенд. Місто просочене романтикою, красивою архітектурою, європейськими вуличками, кав’ярнями та колоритними місцевими ресторанами.

Ужгород та Мукачево

Навесні ці міста особливо прекрасні: з голови до ніг вбрані в рожеве цвітіння сакур. Японська вишня розпускається наприкінці квітня, а в теплу весну навіть у середині. Це українське диво однозначно варто побачити.

Одеса

Перлина – одне з головних українських місць, де тепло навесні так само, як влітку. Шкода тільки купатися зарано, але подихати морським бризом, посидіти на пляжі, помилуватися безмежним обрієм – це завжди можна.

Odessa National Academic Theater of Opera and Ballet in Ukraine in a summer morning
Коментарі у Facebook