Визволення українських полонених: які проблеми існують наразі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницький регіональний Консультаційний центр Центрального регіону Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими обслуговує 5 областей: Вінницьку, Житомирську, Чернівецьку, Хмельницьку і Черкаську. 

Про це інформує Місто над Бугом.

Також звертатися по допомогу можуть і жителі інших регіонів. Вінницька міська рада надала фінансову підтримку на утримання Консультаційного центру. Які основні питання вирішуються на сьогодні, і скільки наших захисників вже вдалося повернути додому розповіла Юлія Приймак – керівниця Консультаційного центру Центрального регіону Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, депутат Вінницької міської ради.

«Україна постійно оновлює реєстр військовополонених та зниклих безвісти. Поранених та з важкими хворобами виводять в окремі категорії. Водночас, це не гарантує швидкого звільнення з полону. Ми спільно з колегами із відповідних силових структур, військової розвідки та з усіма причетними до цієї роботи з різних організацій запровадили регулярні виїзні зустрічі в територіальні громади як Вінниччини, так й інших областей, аби обговорити із родичами полонених поточні проблеми нашої роботи. Найголовніші висновки, що зроблено із почутого: закликаємо родичів та близьких наших військовополонених, зниклих без вісти, усіх, кого на сьогодні розшукуємо – не старайтеся проводити цю роботу самотужки! Не оприлюднюйте персональні дані, адже це може тільки зашкодити тим, хто нині в полоні ворога. Звертайтеся до нас: ми надамо усю кваліфіковану допомогу. У нас різнопрофільні спеціалісти. Ми знаємо, ЩО робити, ЯК робити, КОЛИ і ДЕ, аби наші українські громадяни якомога скоріше повернулися додому» – сказала пані Юля в етері проекту «Рефлекторія».

Коментарі у Facebook