У Вінниці працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» вже виконали майже 70% робіт з підготовки до опалювального періоду

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницька міська територіальна громада, попри всі виклики війни, активно готується до наступного опалювального періоду 2023-2024 років. Оскільки важливо, щоб помешкання вінничан, у холодну пору року, були забезпечені теплом. Тепловики здійснюють ремонт та технічне обслуговування котелень, центральних теплових пунктів (ЦТП), індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та теплових камер. Окрім того, у місті проводяться роботи із заміни теплопомереж. Наразі уже замінено понад 1 800 метрів теплових мереж у двотрубному прокладанні.


Наразі, у рамках підготовки до опалювального періоду, фахівці підприємства провели ремонт та технічне обслуговування:

• на 37 котельнях з 48;
• на 54 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
• на 346 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
• в 887 теплових камерах з 1435.

Окрім того, тепловики провели гідравлічні випробування 171,9 км теплових мереж з 175,3 км у двотрубному виконанні.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що проведення цих заходів є вкрай важливими, оскільки від цієї підготовки залежить стале проходження наступного опалюваного сезону.

«Міжопалювальний період – ключовий у підготовці теплового господарства до холодної пори року. Від якісного виконання всіх запланованих заходів та ретельної підготовки всього теплопостачального комплексу влітку, залежить стале проходження наступного опалювального сезону, – розповідає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик, – Опалювальний період 2023-2024 рр. може бути не менш складним, ніж попередній і до нього необхідно готуватися сумлінно та відповідально як теплопостачальному підприємству, так і мешканцям багатоповерхівок. Тому закликаю мешканців, разом з управляючими компаніями та ОСББ, належним чином підготовити будинки та квартири до холодів».

У департаменті міського господарства зазначають, що наразі підготовка до опалювального періоду – одна із пріоритетних цілей, оскільки вкрай важливо заздалегідь підготуватись до холодів.

«Наразі Вінницька громада активно готується до наступного опалювального періоду. Окрім того, маємо розуміти, що ми й досі перебуваємо у стані війни, тому маємо бути готовими до будь-яких викликів», – зазначає заступник директора департаменту міського господарства Олександр Зімбовський.

Коментарі у Facebook