Міський голова Вінниці привітав військових із Днем Сил спеціальних операцій

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 29 липня, в Україні відзначають День Сил спеціальних операцій ЗСУ. Свято встановлено згідно з Указом Президента від 26 липня 2016 року. Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі привітав спецпризначенців, які виконують надскладні завдання з професійним святом.

Сили спеціальних операцій Збройних Сил України створено сім років тому, у розпал війни на Донбасі. ССО складаються зі спеціальних підрозділів, укомплектованих військовими фахівцями високого класу, які мають спеціальну підготовку у сфері розвідки, прямих акцій та військової підтримки виконання складних, небезпечних завдань.


Очільник громади висловив вдячність за роботу хоробрим та мужнім воїнам і наголосив на їхній важливій ролі в майбутній Перемозі України.

«Ви неодноразово доводили вашу силу, міць та хоробрість. Ваша злагоджена робота – запорука нашої безпеки та незалежності», – зазначив Сергій Моргунов.

Також він побажав, щоб удача завжди була на їхньому боці.

«Нехай ваша сила міцнішає, а ворог – слабшає. Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава Силам спеціальних операцій!», – додав міський голова.

Коментарі у Facebook