Повірили прилади обліку та замінили понад 2 200 метрів тепломереж: у Вінниці триває підготовка до наступного опалювального періоду

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Профільні служби та комунальні підприємства продовжують готувати місто до холодної пори року. Так, працівники КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» традиційно, у міжопалювальний період, ремонтують та обслуговують котельні, центральні теплові пункти (ЦТП), індивідуальні теплові пункти (ІТП) та теплові камери.

Наразі, у межах підготовки, працівники підприємства уже виконали ремонт та технічне обслуговування:

  • на 39 котельнях з 48;
  • на 58 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
  • на 390 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
  • у 1103 теплових камерах з 1435.

Генеральний директор КП «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик зазначає, що міжопалювальний період є ключовим при підготовці теплового господарства міста до холодів.


«Комплексне виконання всіх запланованих заходів і ретельна підготовка всього теплопостачального комплексу надасть можливість надавати якісні послуги з постачання теплової енергії та гарячої води нашим споживачам», – каже Максим Білик.

У департаменті міського господарства ВМР наголошують, що фахівці підприємства докладають неабияких зусиль для того, аби наступний опалювальний сезон 2023-2024 років наша громада пройшла гідно.

«Підготовка до наступного осінньо-зимового періоду є надважливою. Оскільки ми досі перебуваємо у стані війни й загроза завдання ударів по цивільній критичній інфраструктурі не зникла. Тому маємо бути готовими до будь-яких викликів», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Коментарі у Facebook