МК ДЮСШ «Вінниця» запрошує хлопців та дівчата від 10 до 14 років на безкоштовні заняття зі стрільби кульової

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» оголосила набір на безкоштовні тренування зі стрільби кульової по рухомій мішені та стрільбі з пістолета. Запрошуються хлопці та дівчата віком від 10 до 14 років. Тир знаходиться, на базі ліцею № 22, вул. Данила Нечая, 21. Розкрити спортивний потенціал дітям допоможуть тренери та чинні спортсмени, Майстри спорту міжнародного класу – Валентина Гончарова та Людмила Василюк.

«Стрільба кульова – це не лише спорт, а й шлях до самовдосконалення та справжньої дисципліни. У нашому колективі ми не лише навчаємо дітей майстерності стрільби, а й допомагаємо їм рости як особистостям. Стрільба – це мистецтво контролю та впевненості й ми разом розвиваємо ці якості. Також на заняттях діти знаходять собі вірних та щирих друзів», – говорить тренерка МКДЮСШ «Вінниця» Валентина Гончарова.


Також вона зазначила, що у дітей, які вправно тренуються та показують результати є реальна можливість потрапити до основного складу збірної України.

«В умовах спортивного навчання діти отримують навички безпечного використання зброї. Загалом, кульова стрільба – це спорт, який сприяє розвитку фізичних, ментальних та соціальних навичок. Вона відкриває двері до захопливого світу спорту», – додала Людмила Василюк.

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефонами: 063 104 30 63 Людмила Василюк та 098 795 50 30 Валентина Гончарова.

Коментарі у Facebook