Назавжди 18: у боях за Україну загинув Захисник Дмитро Яременко

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
На захист Батьківщини Дмитро Яременко став у серпні цього року. Юнак пішов на війну добровільно, дo oстaнньoгo був вipний вiйськoвiй пpисязi. Воював із ворогом у складі 12-ї бригади оперативного призначення НГУ «Азов» (в/ч 3057). Свій останній бій прийняв 13 листопада поблизу села Діброва Луганської області. Чоловіку назавжди залишиться 18 років.

Відомо, що Дмитро Яременко народився у Маріуполі 2 лютого 2005 року. Тут зростав і навчався, проте з початком повномасштабного вторгнення родина була змушена залишити власну домівку. Прихисток знайшли у Вінниці, де хлопець вступив до педагогічного університету. Втім, як розповіла мати, всім серцем прагнув долучитися до оборони країни.

«Діма відчував безмежну вдячність Воїнам АЗОВу за захист рідного Маріуполя і вважав , що не має права сидіти в стороні, поки інші віддають свої життя за нашу Незалежність, – каже мати полеглого Героя Юлія. – І це бажання долучитися до АЗОВської родини було сильним настільки, що Дмитра не зупинило навіть те, що тато вже знаходиться в лавах ЗСУ і можна було б вважати це поважною причиною, щоб не йти воювати, а продовжувати вчитися в університеті».

З неймовірною теплотою згадують Дмитра Яременка і в навчальному закладі.

«Викладачі та одногрупники знали його як відповідального, талановитого та ерудованого студента, надійного та чуйного друга, патріота рідної України», – йдеться у дописі на сторінці факультету.

Церемонія прощання із Дмитром Яременком відбудеться на площі Шевченка. Початок о 12:45 год.


Поховають воїна близько 13:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook