Привласнити чужі заслуги: як радник прем’єра піариться на вінницьких проектах минулого уряду

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У вівторок, 25 лютого, на сторінці радника прем’єра-міністра України Юрія Голика з’явилося три дописи, у яких чиновник хвалився інфраструктурними проектами з Вінниці. Ці об’єкти були внесені в перелік Державного фонду регіонального розвитку за каденції уряду Володимира Гройсмана

Так, протягом дня на сторінці у фейсбук Юрія Голика вийшов допис про будівництво стадіону біля вінницької школи №33. У 2018 році на реконструкцію спортивного ядра закладу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33 Вінницької міської ради” було виділено кошти з державного бюджету.

Не обминув чиновник і закінчення будівництва школи на Поділлі, на яку було виділено 25 мільйонів гривень  розпорядженням Кабміну від 15 травня 2019 року № 351-р 

На реконструкцію будівлі комунальної організації “Спорткомплекс “Здоров’я” було виділено 20 мільйонів гривень  розпорядженням уряду Гройсмана від 15 травня 2019 року № 351-р – “Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2019 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку”.

Нагадаємо, у 2020 році уряд Гончарука скоротив на 50% фінансування з держбюджету, які виділялися на лікарні та заклади освіти. 

Коментарі у Facebook