У серпні для дітей організовують майстер-класи «Мистецьке літо» 2024

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вже багато років поспіль для маленьких вінничан влітку у бібліотеках організовують цікаве та змістовне дозвілля в межах загальноміського проєкту «Мистецьке літо». Цей проєкт дуже популярний серед хлопчиків та дівчаток, адже на канікулах вони мають можливість зустрітись, розважитись та весело провести час. У серпні для дітей організовують майстер-класи, заходи з арттерапії, захопливі ігри та цікаві квести.

Цьогоріч заходи проводять у всіх книгозбірнях міста без винятку двічі на місяць.

Серед форм проведення культурно-мистецьких заходів, які заплановані у бібліотеках ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система»: ігри, розваги, квести, вікторини, інтерактиви, конкурси та різноманітні майстер-класи з паперопластики, орігамі, квілінгу, малювання тощо.

Організатори підкреслили, що арттерапія та інтерактивні ігри допомагають дітям виражати свої емоції та почуття, знімати стрес і тривогу. А також діти на заняттях знайомляться з різними видами мистецтва, культурними традиціями та історією рідного краю. А це в свою чергу сприяє вихованню культурних цінностей та патріотизму.

Ознайомитись з графіком заходів можна на фейсбук-сторінці ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook