Вінницькі легкоатлети здобули дві «бронзи» на чемпіонаті України

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. У змаганнях взяли участь близько 280 українських спортсменів з 24 регіонів. До складу збірної команди Вінницької області увійшли два вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1: Євгенія Молярчук та Віталій Ткачук. Легкоатлети здобули бронзові нагороди. Змагання відбулись у місті Івано-Франківськ на стадіоні імені Анатолія Гемби.

Серед багатьох талановитих спортсменів, які брали участь у чемпіонаті України, вихованці вінницької спортивної школи № 1 вразили всіх своєю наполегливістю та майстерністю.

Виступи Євгенії Молярчук та Віталія Ткачука, які в особистому заліку вибороли бронзові медалі у своїх категоріях, відзначили судді. Євгенія здобула нагороду у бігу на 800 метрів, а Віталій відзначився на дистанції 3000 метрів.

Цей успіх став можливим завдяки професіоналізму тренерів спортивної школи № 1, які вкладають свою душу у підготовку спортсменів. Тренери не лише діляться своїми знаннями та досвідом, а й мотивують вихованців на нові звершення, допомагаючи їм вірити у свої сили.

Зі слів Вікторії Юнаш, тренерки Євгенії Молярчук, це для них – важлива перемога.

«Ця нагорода – медаль самоствердження. Ми й надалі працюватимемо над покращенням тактичних помилок та фізичною підготовкою, – каже тренерка. – Вихованець Андрія Москвіна – Віталій Ткачук вже не вперше отримує нагороду на змаганнях Всеукраїнського рівня!»

Наставники спортсменів зазначили, що чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів був основним етапом відбору на чемпіонат світу серед юніорів, який відбудеться 26-31 серпня в Перу.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook