На мільйон зростуть надходження до бюджету Вінницької громади від оренди об’єктів комунальної власності

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

13 та 20 вересня 2024 року на платформі «Прозорро.Продажі» відбулися чергові успішні електронні торги по чотирьох аукціонах із передачі в оренду об’єктів нерухомого майна комунальної власності. Мова йде про приміщення у місті Вінниця за адресами: вул. О. Антонова, 44-А, вул. Хмельницьке шосе, 96, вул. Київська, 68 та вул. Хмельницьке шосе, 92 . Сумарно за рік до бюджету громади нові орендарі перерахують більше 1 млн грн.

«Вінницька міська рада продовжує активно працювати в напрямі передачі в оренду об’єктів комунального майна. Адже результатом такої діяльності є додаткові надходження до бюджету й не тільки у вигляді сплати за оренду, а й внаслідок створення нових або розвитку чинних бізнесових кейсів, збільшення кількості робочих місць. Це надзвичайно важливо як для стійкості громади під час війни, так і у період відновлення країни», – зазначив директор департаменту комунального майна Вінницької міської ради Андрій Петров.

За його словами, після укладання договорів оренди, додаткові надходження від оренди чотирьох зазначених об’єктів складуть на місяць у загальному 84 тис. грн, до кінця ж поточного року відповідна сума становитиме вже орієнтовно 252 тис. грн. А за рік оренди до бюджету громади надійде більше 1 млн грн із ПДВ.

Нагадаємо, за минулий 2023 рік від оренди майна комунальної форми власності забезпечено надходження в сумі 33,1 млн грн.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook