В оселі вінничан подають тепло: старт опалювального сезону

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

З 21 жовтня у Вінниці стартує опалювальний сезон – житлові будинки починають отримувати тепло. Сьогодні виконком міської ради затвердив рішення про початок опалювального періоду 2024-2025 років для населення та інших споживачів.

Рішення прийнято через суттєве пониження середньодобової температури. Як зазначають в департаменті міського господарства міськради, пуск тепла у житлові будинки відбуватиметься поетапно.

Відповідно до затвердженого рішення теплопостачальним підприємствам незалежно від форм власності та відомчої належності рекомендується розпочати надання послуг з постачання теплової енергії в першочерговому порядку тим споживачам, які не мають заборгованості за спожиту теплову енергію в минулому опалювальному сезоні та отримали відповідні акти готовності.

«Наразі усі причетні служби та підприємства працюють в посиленому режимі аби забезпечити оселі вінничан теплом. Поступово до опаленням будуть забезпечені всі будинки громади. Проте хотів би нагадати, що в період запуску теплоносія, мешканці багатоповерхівок також мають бути уважними, а при відсутності чи неналежному теплопостачанні в окремих квартирах, потрібно звертатися до голови ОСББ або до управляючої компанії», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Тижнем раніше у Вінниці розпочали опалювальний сезон для закладів соціальної сфери. Тепло в лікарні, садочки та школи подається відповідно до письмових заявок від їх керівників. Наразі, станом на 11.00, 21 жовтня, послуга теплопостачання подається у близько 70 закладів.

Крім того, раніше, 17 жовтня, виконком міської ради погодив рішення «Про готовність житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу та установ до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 роки».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook