У Вінниці студенти змагалися в боулінгу – спортивний захід для молоді

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 22 жовтня, приблизно 50 студентів із вінницьких університетів зібралися на дружню гру в боулінг. Захід був організований відділом молодіжної політики ВМР у межах міської програми «Місто молодих», щоб об’єднати активну молодь і популяризувати здоровий спосіб життя.

«Улітку ми регулярно організовували заходи на свіжому повітрі. З настанням холодів продовжуємо влаштовувати для молодих вінничан цікаві та корисні події, як-от сьогоднішня гра у боулінг. Це важливо для спілкування, соціалізації та морального розвантаження наших студентів», – зазначила заступниця начальника відділу молодіжної політики ВМР Олена Войтович.

До гри в боулінг долучилися студенти десяти вищих навчальних закладів міста. Подібний захід пройде також для студентів коледжів та закладів професійно-технічної освіти.

Захід розпочався з пояснення основних правил гри та техніки безпеки. Згодом студенти розділилися на команди та почали гру. Для трьох кращих команд організатори підготували нагороди: солодощі, дипломи та сертифікати для безкоштовного візиту у боулінг.

До гри долучилась Лариса Потапова, студентка Вінницького навчально-наукового інституту ЗУНУ. Дівчина вчиться на митника.

«Я активна учасниця студентської ради. Мені подобається грати у боулінг, проте давно не було нагоди пограти, тому дуже рада сьогодні прийти», – поділилася студентка.

Уперше спробував збивати кеглі у боулінгу сьогодні першокурсник Вінницького національного аграрного університету Богдан Похвата.

«Мені дуже подобається гра, навіть вибив вже декілька страйків. Такий захід – нагода відкрити для себе щось нове», – говорить Богдан.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook