Стало відомо коли відкриють вінницькі дитячі садочки

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Відповідне рішення прийняла 22 травня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Крім цього розпочинається поступове відновлення роботи муніципального транспорту та візового відділу Генерального консульства республіки Польща.

У Вінниці як і по всій Україні впроваджується ряд заходів, які послаблюють карантинні обмеження. Зокрема, у громадському транспорті можна буде їздити без спеціальних перепусток. Разом з тим пасажири обов’язково мають бути у масках.

Також відвідувачі зможуть потрапити на прийом до візового відділу Генерального консульства Республіки Польща у місті Вінниці, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Дозволяється проведення релігійних заходів у культових спорудах, розташованих на території Вінницької міської ОТГ, за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та перебування в споруді не більше одного відвідувача на 10м2 її площі.

Також у Вінниці розпочинають працювати готелі, можуть проводитись спортивні заходи за умови обмеження кількості учасників до 50 осіб та відсутності глядачів

З першого червня у місті почнеться поступове відновлення відвідування дитячих садочків.  Для цього є ряд вимог:

•   проходження працівниками закладів дошкільної освіти медичного огляду (у разі необхідності);

•  розконсервація систем очистки води;

•  проведення лабораторних досліджень якості води;

• забезпечення необхідними дезінфікуючими, мийними та антисептичними засобами, безконтактними термометрами, бактерицидними лампами, тощо;

•  підготовка території та приміщень закладів, а саме здійснення гігієнічної та санітарної обробки;

•    замовлення необхідних продуктів харчування

Коментарі у Facebook