На Вінниччині невідомі напали на чоловіка та відібрали у нього телефон

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Протягом години працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримали двох зловмисників, причетних до пограбування 47 – річного жителя Тиврівського району. Погрожуючи фізичною розправою, нападники відібрали у потерпілого мобільний телефон та особисті речі.

11 серпня до поліції з заявою про пограбування звернувся житель села  Яришівка. Зі слів потерпілого, близько другої години ночі біля зупинки на вулиці Замостянській, до нього підійшли двоє невідомих чоловіків. Погрожуючи фізичною розправою, зловмисники відібрали у чоловіка мобільний телефон “Nokia”, зарядний пристрій до нього, рюкзак та барсетку з особистими речами.

За словами т.в.о. начальника Лівобережного відділення поліції Володимира Десятника, протягом години після надходження повідомлення про злочин  екіпаж батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримав підозрюваних у злочині. Ними виявились жителі обласного центру віком 35 та 36 років.

Для подальшого документування правопорушення на місце події прибула слідчо – оперативна група поліції.

Наразі зловмисники затримані в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ККУ (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує до 6 років ув’язнення. 

Коментарі у Facebook