Вінничанка морить голодом свого коня

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінничани, які живуть на Старому місті, розповідають, що бачили дуже ходу кобилу. Власниця якої вже раніше заморила голодом спортивну кобилу.

За словами вінничан, кобилу жінка придбала весною, тоді вона була у чудовій формі. Однак зараз – худа, видно ребра, млява та без настрою.

«Весною кобила була відгодованою. А зараз це скелет. Поки що кінь ходить, але через кілька місяців ляже і більше не встане. Не розумію, як можна було довести до такого стану кобилу, якщо на дворі літо. Жінка несповна розуму, тому кожного разу вигадує різні історії. У неї ще є троє поні та кілька породистих собак. Поні ще в нормальному стані, а собак ніколи не вигулює та не годує», – розповіла мешканка мікрорайону Оксана.

З своєї сторони, власниця худої кобили Наталя повідомила, що тварина в чудовому стані та ніякої допомоги не потребує. Більше того вона запевнила, що усі її тварини здорові. Місцеві зазначили, що жінка придбала ділянку у Вінниці у 1995 році. Тоді ж придбала трьох коней, які невдовзі померли. Також вінничани розповіли, що жінка не купує для тварин корми, а збирає відходи на ринку. Місцеві переконані, ці тварини для неї лише, як заробіток.

Коментарі у Facebook