Сергій Моргунов: Я балотуюсь на посаду міського голови та веду команду у міську та обласну ради

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно відбувся перший з’їзд Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана», на якому відбулося висування кандидата на посаду голови Вінницької міської ОТГ.

Як і всі вінничани, я люблю і пишаюсь рідним містом. Шість років поспіль Вінниця визнається найкомфортнішим містом в Україні. Разом з вами ми взяли високу планку. Зроблено, дійсно, чимало. Але зупинятися не можна. І у нас є чіткий план, який ми готові виконувати, – каже мер. – Бо вінничани заслуговують на те, щоб місто розвивалося далі і ставало ще більш комфортним, сучасним, а головне – успішним. Так само мають розвиватись і ставати успішними громади всієї Вінниччини. Для нас кожен вінничанин важливий!».

Як повідомляє мер на особистій сторінці, команда «Української стратегії Гройсман» висунула кандидатів на посади голів об‘єднаних територіальних громад, а також у депутати різних рівнів. 

Я балотуюсь на посаду міського голови та веду команду у міську та обласну ради. А наші представники балотуватимуться від «Української стратегії» у містах та ОТГ по всій області. Тому що ми прагнемо, щоб всі громади нашого регіону були успішними та впевнено йшли вперед, – додав очільник міста. – Разом з вами і вашою підтримкою нам все вдасться! Я переконаний, що Вінниччина стане регіоном-лідером!».


Коментарі у Facebook