Дітей учасників АТО/ООС відправлять на відпочинок до Єгипту

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Для дітей учасників АТО/ООС, дітей загиблих, померлих військовослужбовців, учасників АТО/ООС влаштують відпочинок у Єгипті. Відповідний тендер учора, 21 вересня, оголосив департамент соціальної та молодіжної політики Вінинцької облдержадміністрації.

Очікувана вартість цих закупівель становить 900 000 гривень, однак остаточну суму буде визначено за результатами аукціону. Він має відбутися сьомого жовтня. Згідно з тендерною документацією за бюджетний кошт планується закупити 20 путівок на одного дорослого з дитиною віком від 10 до 14 років та таку ж кількість – на одного дорослого з дитиною віком від 14 до 18 років. Загалом – для 80 чоловік. Відпочиватимуть вони у готелях «з класифікацією не нижче 4 зірок» у період із першого листопада до 20 грудня 2020 року. Тривалість однієї путівки становитиме сім ночей та вісім днів.

Як розповіли у Департаменті, на даний час розпочато роботу над списками тих, хто відпочиватиме в Єгипті. Одна з вимог – наявність у дітей та тих, хто їх супроводжуватиме, закордонних паспортів. Також у дорослих має бути можливість виїхати за кордон. Окрім цього напрацьовується механізм, за яким дітям та тим, хто їх супроводжуватиме, перед поїздкою до Єгипту робитимуть ПЛР-тести на коронавірус. На даний час ця країна вимагає від тих, хто перетинає її кордони, наявності довідки про негативний результат тесту, який має бути зроблено не пізніше ніж за 72 години до прибуття. Не виключено, що ця вимога може бути актуальною і в листопаді-грудні. 

Коментарі у Facebook