Дев’ять з десяти наповнювачів йогуртів, вироблених в Україні, – вінницькі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Новий цех з переробки свіжих фруктів ввели в експлуатацію на підприємстві “Аграна Фрут Україна” у Вінниці напередодні професійного свята – 18 жовтня День працівників харчової промисловості.

Дотепер на підприємстві переробляли вісім тисяч тонн фруктів, надалі збільшать кількість виробленої продукції. За словами генерального директора Петра Мисливого, потрібні будуть нові робітники. Нині в колективі 400 трудівників, середня зарплата становить 18 тисяч гривень, це більше, ніж у середньому по Вінниці.

На час карантину тут не зупинили виробничий процес. Як пояснив генеральний директор, тільки змінили графік, аби зменшити контакти робітників однієї зміни з іншою. Підприємство продовжує поставляти продукцію як вітчизняним, так і зарубіжним споживачам.

“Дев’ять з десяти йогуртів, що виробляються на наших молочних заводах, мають вінницькі наповнювачі, тобто нашого підприємства, – говорить Петро Мисливий. – Заморожені ягоди відправляємо споживачам у країни Європи, а також у далекі Америку й Австралію.”

Аграна Фрут Україна” має цехи з виробництва ягідно-фруктових наповнювачів, концентрованих фруктових соків, лінію глибокої заморозки ягід. Частину сировини вирощують на власному промисловому майданчику, орендуючи землю, решту заготовляють у районах Вінницької, а також сусідніх областей. Дають змогу заробити індивідуальним власникам садів та ягідників.

Керівник зауважив, що нинішній рік не зовсім вдалий і за врожайністю фруктів і ягід. Погодні умови, на жаль, не сприяли отриманню запланованої кількості сировини. Відповідно зменшилися обсяги виробленої продукції. До всього ще й коронавірус додався. Попри це замовники продовжують отримувати продукцію. Петро Мисливий уточнює, що “Аграна Фрут Україна” є підприємством критичної галузі. Його зупинка призведе до зупинки інших виробництв.

Коментарі у Facebook