Приріст кількості платників на Вінниччині сягає до 105 тисяч

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Головне управління ДПС у Вінницькій області інформує, що на 01.10.2020  на обліку перебуває 104925 платників податків. За рік (проти аналогічної дати 2019-го) їх чисельність зросла на 1055 осіб або на 10 %.

У загальній кількості усіх платників, що обліковуються на Вінниччині, переважають фізичні особи – підприємці. Їх наразі є 67,4 тисячі. Поряд із цим  число юридичних осіб перевищує 37,5 тисяч. При цьому кількість новостворених суб’єктів господарювання з початку року склала –6692 ФОПів та 918 юросіб.

Платниками податку на додану вартість серед загальної кількості суб’єктів господарювання зареєстровано 6863 платника, у т.ч. 5890 – юридичні особи, 973 – фізичні особи – підприємці..

Приріст кількості платників на Вінниччині у податковій службі області пояснюють позитивним бізнес-середовищем, що створений  у регіоні, а також поліпшенням сервісного обслуговування й запровадженням новітніх електронних сервісів.

Зокрема, безоплатним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет» можна скористатися цілодобово. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Коментарі у Facebook