Вулицю Пирогова оснащують LED-ліхтарями

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Міська влада Вінниці замінює 180 світильників на сучасні діодні. Загальна протяжність ділянки – близько 2 км: від Соборної до кінцевої зупинки «Електромережа». Про це на своїй сторінці Facebook написав міський голова Сергій Моргунов.

Оновлюємо зовнішнє освітлення у рамках нашої співпраці з НЕФКО (Північною екологічною фінансовою корпорацією). Першим етапом цього проекту була модернізація освітлення центральної вулиці міста – Соборної.
Якісне вуличне освітлення дозволяє почуватися більш упевнено і водіям, і пішоходам. LED-ліхтарі добре розсіюють світло, не засліплюють, забезпечують гарну видимість. Також вони надійніші за традиційні світильники та більш економні.
Нагадаю, що минулого року замінили освітлення на вулиці Пирогова від малого містка до Гніванського шосе, коли робили комплексну реконструкцію. Таким чином, з’єднаємо ділянки, які вже підсвічуються за сучасними стандартами.
Наступні у проекті НЕФКО – вул. Келецька та Барське шосе. Наша мета – енергоефективне та якісне освітлення на усіх основних магістралях.
Це питання безпеки, у першу чергу, а також комфорту і затишку.

Коментарі у Facebook