“Доступні ліки”: у Вінницьких Хуторах запрацювала Муніципальна аптека

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Мережа Вінницьких міських аптек тепер поширилась на територію Вінницько-Хутірського округу. Перша Муніципальна аптека, як повідомляє староста округу Владислав Кривешко, розпочала роботу на базі Вінницько-Хутірської амбулаторії ЦПМСД №5.

“Продовжуємо реалізовувати Стратегію 3.0, де нашим неодмінним пріоритетом є покращення охорони здоров’я всієї територіальної громади в цілому та мешканців старостинських округів зокрема, – зазначає очільник округу. – Тепер, мешканці нашого округу та клієнти закладу зможуть придбати або отримати необхідні ліки поруч з домівкою, що значно підвищує комфорт та якість наданих послуг”.


Мережа Вінницьких муніципальних аптек є учасником низки міських соціальних програм, забезпечуючи, в тому числі пільгові категорії населення виробами медичного призначення, також аптека є учасником державної програми «Доступні ліки».

В рамках останньої, пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом, бронхіальною астмою, хворобою Паркінсона, нецукровим діабетом можуть отримати відповідні препарати безплатно або зі знижкою. Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря та отримати спеціальний рецепт з приміткою “Доступні ліки”. Вартість зазначених у рецепті ліків повністю або частково покривається з державного бюджету.

Адреса аптечного пункту у Вінницьких Хуторах: вул. 8-го Березня, буд. 11А.
Години роботи: з 8.00 до 18.00.

Коментарі у Facebook