На вінницькому підприємстві ТОВ «Хед Вінниця» буде виготовлятись спорядження саме для зимових видів спорту.

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Будівництво розпочала компанія HEAD Group – світовий лідер з виготовлення спортивного спорядження.

На вінницькому підприємстві ТОВ «Хед Вінниця» буде виготовлятись спорядження саме для зимових видів спорту. Введення в експлуатацію виробничих об’єктів передбачається у 2023 році. Після введення в експлуатацію підприємство зможе працевлаштувати тисячу вінничан.

Сьогодні знакова подія не тільки для територіальної громади та Вінницького регіону, а й для всієї країни. Бо навіть попри всі виклики для економіки через пандемію ми сьогодні розпочинаємо будівництво одного з найбільших заводів міжнародної компанії Head в Європі. Це є результат спільної командної роботи, і зокрема на центральному рівні – дякую за ефективну роботу в цьому напрямку UkraineInvest. Хочу особливо подякувати HEAD Group та Геральду Скробанеку за те, що зупинили свій вибір безпосередньо на місті Вінниці. У нас була довга і плідна історія взаємовідносин, і ми виконуємо взяті на себе зобов’язання. В розвиток інфраструктури для індустріальних парків на сьогодні ми вклали близько 78 мільйонів гривень, щоб залучати потенційних інвесторів і максимально сприяти ефективній роботі тих компаній, які уже почали тут працювати. Ще раз дякую компанії HEAD Group за плідну співпрацю. В добрий час!

– зазначив на відкритті мер Вінниці Сергій Моргунов.

Також на відкритті будівництва був і головний операційний директор компанії HEAD Group Геральд Скробанек. Топ-менеджер підприємства подякував міській владі за підтримку та запевнив, що попри труднощі, викликані пандемією, компанія не планує відступати від своїх стратегічних планів.

Коментарі у Facebook