На Вінниччині стартував конкурс «Краса Країни-Вінниця 2020»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На Вінниччині розпочався перший відбірковий етап Національного конкурсу “Краса Країни- Вінниця 2020”. Участь в ньому можуть взяти жінки віком від 25 років, або від 21 за умови наявності дитини. Конкурс проходитиме в онлайн та офлайн режимі. Кількість учасниць обмежена.


Про це повідомили організатори під час пресконференції у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА 30 вересня.

Конкурс «КРАСА КРАЇНИ – ВІННИЦЯ» буде проходити в два етапи: онлайн та офлайн. Онлайн етап починається з моменту реєстрації учасниць. Усі бажаючі можуть заповнити анкету учасниці на офіційному сайті конкурсу www.vn.krasakrainy.com.

Серед вимог – громадянство України та гендерна приналежність. 

Після закінчення реєстрації розпочнеться всенародне голосування. Так буде визначено переможницю у номінації «ВИБІР КРАЇНИ – ВІННИЦЯ». Офлайн етап складається з професійної підготовки учасниць, що триватиме впродовж двох місяців. Це буде «Марафон краси», в рамках якого учасниці будуть відвідувати різноманітні центри розвитку, краси, стилю, спорту, проходитимуть різноманітні майстер-класи від передових фахівців різних галузей. 

16 лютого 2020 року у театрі ім. Садовського відбудеться зірковий супер-фінал конкурсу, де буде обрано королеву. Вона представлятиме місто Вінницю на національному конкурсі «КРАСА КРАЇНИ 2020».

Основною метою загальнонаціонального конкурсу «КРАСА КРАЇНИ» є формування в суспільстві образу сучасної української жінки як красивої, обдарованої, вихованої та сильної особистості, матері та берегині. Ключовими завданнями конкурсу є обрання, шляхом відкритого голосування, тієї жінки, яка є прикладом та взірцем для всієї країни, а також гідною представницею своєї держави на найпрестижнішому світовому конкурсі краси.

Також «КРАСА КРАЇНИ» – це пропаганда ідеалів і цінностей інституту сім’ї, принципів здорового способу життя, формування в сучасному суспільстві моди на фізичну та духовну досконалість, патріотичних почуттів. Конкурс підтримує Благодійні програми разом з «Благодійним фондом «Долоні долі», відтак в рамках заходу пройдуть ряд благодійних проектів.

Коментарі у Facebook