21-річний пішохід з Вінниччини загинув під колесами двох автівок біля Житомира (Фото)

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

29 вересня близько 22 години на автодорозі Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський сталась дорожньо-транспорта пригода. Автомобіль Mercedes-Benz Vito збив 21-річного вінничанина. На допомогу хлопцю підійшов 41-річний житель Житомира. Поки вони знаходились на проїзній частині на них наїхав інший легковик. Від травм молодик загинув на місці події. Поліція встановлює всі деталі аварії.


Про це повідомили у Національній поліції Житомирської області.

За попередньою інформацією, 54-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito», житель Запорізької області, рухаючись у напрямку міста Бердичева поблизу села Пряжева Житомирського району, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 21-річного пішохода, жителя Вінниччини, який перетинав проїзну частину дороги у невстановленому для цього місці.

Згодом, 55-рінний водій автівки «Fiat Scudo», рухаючись тією самою дорогою у напрямку Житомира, здійснив наїзд на потерпілого, який лежав на проїзній частині дороги, та на 41-річниго житомирянина, який у той момент підійшов до травмованого.

Унаслідок ДТП 21-річний вінничанин від отриманих травм загинув на місці події, а 41-річного жителя обласного центру з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до травматологічного відділення Житомирської лікарня. Нині поліція встановлює усі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

21-річний пішохід з Вінниччини загинув під колесами двох автівок біля Житомира (Фото)
21-річний пішохід з Вінниччини загинув під колесами двох автівок біля Житомира (Фото)

Коментарі у Facebook