На вінничан чекає черговий веломарафон “Закрутка по-вінницьки”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

“Закрутка по-вінницьки”: на Вінниччині проведуть веломарафон.

Цей марафон, за словами організаторів проходитиме сьомий раз.
На Вінниччині 19 вересня проведуть веломарафон, його маршрут охопить території Вінницького, Липовецького та Калинівського районів.

Задля участі необхідно зареєструватись на сайті http://st-matras.club

Організатори повідомляють, що на учасників очікую демократичний формат групової гонки, лімітована кількість учасників – до 400 людей, три категорії: УАТ, Open, Фан.

Марафон “Закрутка по-Вінницьки” з самого початку задумувався як фановий захід, спрямований в першу чергу на пропаганду здорового способу життя. Ми надаємо новачкам можливість комфортно і безпечно проїхати можливо свої перші 100 км за один раз. Змагальна складова присутня, і організатори намагатимуться її розвивати згідно вимог УАТ до рейтингу якого марафон входить,

– йдеться у повідомленні на сторінці заходу у Facebook.

Категорії стартуватимуть роздільно, місцем початку веломарафону буде площа біля Вежі, а місцем фінішу – автосалон Škoda, де частуватимуть польовою кухнею, а також діятимуть атракції. Крім того, анонсовано легендарний борщ від організаторів. Також, можливо, діятиме музична сцена та зони відпочинку.

Окремо зазначають, що учасників без полісу медичного страхування, велошоломів, лежаків на велосипеді та розписки про відповідальність, не допустять до участі.

Детально ознайомитись з програмою заходу, вартістю реєстрації та положеннями можна за посиланням.

Коментарі у Facebook