У Вінниці провели екскурсію закладами освіти та підприємства

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Володимиром Мережком спільно з узбецькою делегацією відвідали навчальні заклади області та ознайомилась з виробництвом ТОВ “Вінмашпостач”.

Про це повідомляє телеканал “Віта”.
Про діяльність свого ВНЗ гостям розказував ректор ВНТУ Віктор Біліченко. Університет має розвинуту та сучасну матеріально-технічну базу, яка забезпечує потреби навчального процесу. Представник делегації – Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Алішер Курманов – поспілкувався зі студентами та відповів на їх питання.
Крім того, ректор ВНМУ Василь Мороз розповів гостям про досягнення свого вишу. Делегати оглянули новий навчальний корпус та спорткомплекс.
Також гостей поінформували про діяльність Вінницького національного аграрного університету. Там презентували створений на базі університету Агрохаб, який впровадили спільно з французами. Цей Агрохаб дасть можливість більш плідно працювати над науковими дослідженнями.
Було проведено екскурсією і ТОВ “Вінмашпостач”, гості відвідали демонстраційний майданчик роботи техніки з миття сонячних панелей.
Після дводенного візиту нашою областю Алішер Курманов розповів, що в нього залишились позитивні враження від проведених зустрічей, а також зауважив про необхідність співробітництва, пошук спільних точок дотику та побудови партнерських відносин.

Коментарі у Facebook