На Вінниччині аграрії висіяли величезний тризуб із гірчиці. ФОТО

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Аграрії з Вінниччини висіяли величезний герб України на полі гірчиці. Творіння мешканців села Серединка Гайсинського району внесли стало національним рекордом у у реєстрі рекордів. Про це повідомляє видання Суспільне.Вінниця із посиланням на слова представника Книги рекордів України Олега Волочкова.

“Ми перевіряємо і свої заміри, і дороги декілька метрів розходження, через те, що поверхня не рівна, тому, ми зараз усе перевіряли”, — каже Олег Волочков.

Як відомо, зробили заміри та зафіксували рекорд учора, 19 серпня. Для цього засіяли гірчицею 572 метри у ширину та 1140 – у довжину. Повідомляється, що поле засіяли таким чином спеціально до тридцятої річниці Незалежності України.

“Так наше село хоче привітати усю Вінниччину зі святом, тут ми змолотили пшеницю і на її місці точковим методом посіяли гірчицю, тому десь у вересні це поле буде мати золотавий колір і герб буде квітнути жовтим кольором”, — розповідає співорганізаторка Людмила Олексюк.

Відомо, що схожий рекорд зафіксували цьогоріч на початку липня у селі Велика Олександрівка Київській області, яке біля Борисполя. Там фермери висадили тризуб на кукурудзяному полі.

Коментарі у Facebook