На Вінницьких Хуторах 23 грудня відкрили новий садочок

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На Вінницьких Хуторах 23 грудня відкрили новий садочок. Будівництво закладу велось за кошти інвестора, а необхідне обладнання, меблі та інвентар закупили за рахунок бюджету громади. На подвір’ї встановили шість ігрових майданчиків з навісами – для кожної групи, садок має також власну спортивну базу.  

В облаштуванні садочка використали елементи концепції «розумного» будинку.  

Контролюється рівень підігріву води: у групах – це 30 ℃, у буфетних – 50℃, а на харчоблок – 70 ℃.  

Якість повітря у приміщеннях регулюється завдяки інноваційній  установці. Витяжна система забезпечує у будь-який сезон року свіже повітря, за потреби його ще й підігрівають.  

«Я вважаю, що садочок у Вінницьких Хуторах – це гарний результат плідної роботи з інвестором. Нагадаю, що з 2015 року ми заключаємо з забудовниками інвестиційні угоди на будівництво дитячих садочків. Це п’ятий дитячий садочок у Вінниці, який побудований за кошти інвестора. А згідно з інвестиційною угодою, все обладнання придбане за рахунок коштів територіальної громади Вінниці. В тому числі, це високотехнологічне устаткування для харчоблоку, пральні, наповнення для груп тощо. Загалом на ці цілі направлено з міського бюджету 4,5 млн грн. Наразі садочок відвідує 98 дітей. Взагалі, якісні освітні послуги, починаючи з дитячого садочку і завершуючи школою або професійно-технічним училищем, – це один з основних пріоритетів Стратегії розвитку територіальної громади 3.0. Дуже важливо, щоб були комфортні умови для виховання і навчання дітей», – каже Сергій Моргунов.  

Цього року відкривають для маленьких вінничан вже другий садочок: у вересні почав роботу заклад №33 на вул. Ватутіна. Також завершується будівництво приміщення на 9 груп для дитсадка на вул. Зерова.

Коментарі у Facebook