Вінницька територіальна громада презентувала себе у Польщі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Раніше ми розповідали про те, що представники органів місцевого самоврядування з України здійснили навчальний візит до Польщі. 

Тема візиту: Створення та управління промисловими та технологічними парками на місцевому рівні.

Департамент економіки та інвестицій продовжує розповідати про досвід, який отримали під час цього візиту.

«Підсумовуючи, все що довелось побачити і почути, хочеться сказати, що це був реально практичний досвід. Ми на власні очі переконались, що такі установи працюють, користуються попитом і слугують трампліном для стартапів, підприємців та підприємств. Дані проєкти сприяють економічному розвитку громад, створенню нових робочих місць, покращують інвестиційний імідж та просувають бізнес на міжнародні ринки. Це додає впевненості в тому, що ми рухаємось вірним шляхом і працюємо над впровадження таких важливих проєктів, як Інноваційно-технологічний парк «Кристал» та індустріальні парки. Адже наші нові польські знайомі/партнери запевнили нас, що готові надавати всебічну підтримку в розвитку наших проєктів», – дописують на фейсбук-сторінці департаменту економіки та інвестицій. 

На зустрічах вінничани не тільки переймали досвід, але і презентували нашу Вінницьку міську територіальну громаду та її проєкти. З метою популяризації бренду нашої громади, усім учасникам, вінничани подарували промоційні набори. 

«Ми впевнені, що в нас все вийде, варто лиш і надалі працювати (із ще більшим запалом!) та розумінням того, що з нами європейські партнери та, що найголовніше – готові зростати та розвиватись українці», – кажуть представники органів місцевого самоврядування. 

Коментарі у Facebook