У гості до Леонтовича: Тульчин запрошує на фестиваль “Щедрика”у листопаді

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Фестиваль “Від Щедрика до Carol of The Bells”, присвячений творчості всесвітньо відомого композитора Микола Леонтовича, відбудеться у місті Тульчин 16 листопада.  Вхід на територію фестивалю безкоштовний. Окрім того до Тульчина курсуватимуть чартерні рейси з Вінниці, у вартість яких також входить тематичний тур фестивалю.

За словами організаторів, цей фестиваль є одним з етапів цілого проектую. Зокрема, у ньому передбачено зокрема, передбачено реконструкція музея-квартири Леонтовича та проведення капітальних робіт із впорядкуванню території біля музею, Також передбачається виготовлення стендів та створення сайту проекту.

Прес-секретаря програми “Малі міста – великі враження”, де проект брав участь, розповіла, що також у музеї планується встановлення інтерактивних тач-панелей з інформацією про Леонтовича із мультимедійним наповненням.

Також на території фестивалю буде облаштований ярмарок, вогняне шоу та інший інтерактив. Музична частина фестивалю представлена виступами вокальних колективів з різних міст.

Придбати квитки можна в онлайн, а також у касах «Афіша Вінниці» , «Магігранді» (2 поверх), «Універмазі», театрі ім. Садовського, Будинку офіцерів, Вінницькій обласній філармонії, турклубі «Бідняжка», «CHERDAK».

Розклад руху чартерних автобусів: відправлення з Вінниці (кінцева зупинка тролейбусу №10 на вулиці Чехова) о 12:30, прибуття у Тульчин о 14:00. Зворотній маршрут – Тульчин (Палац Потоцьких) о 20:30, прибуття у Вінницю о 22:00 на залізничний вокзал.

Коментарі у Facebook