Вінницькі музиканти взяли до себе в гурт переселенця та разом влаштовують благодійні концерти

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницькі музиканти Аліна та Вадим, вже довгий період виступають у різних закладах та на фестивалях. Місяць тому вони взяли у свій гурт переселенця із Києва. Тепер вже у складі тріо проводять благодійні концерти, співають українські пісні та відправляють кошти на потреби військовим та переселенцям.

«Коли розпочалась війна, ми займались волонтерством та приймали біженців у своїй квартирі. Пізніше вирішили відновити свою роботу та розпочали серію виступів з українськими піснями. У Вінницю, через бойові дії, переїхав наш друг із Києва, що грає на ударних інструментах. Тому ми вирішили залучити його і разом проводити благодійні концерти», – повідомляє вокалістка гурту Аліна Дробасюк.

Також музиканти зазначають, що багато підприємців та рестораторів підтримують їхню ініціативу.

«До 2013 року я проживав у Горлівці, Донецька область. Потім переїхав у Київ і там проживав та працював усі ці роки. Зараз я у Вінниці, і був приємно здивований, яким атмосферним вийшов перший концерт та які добрі люди у місті. Глядачі прийшли почути українських пісень, відволіктись. Їм це було необхідно», – повідомляє переселенець та музикант В’ячеслав.

Загалом музиканти Аліна, Вадим та В’ячеслав провели 7 концертів. Виступали у різних закладах, а також у місцях, де найбільше проживає біженців. З перших двох концертів музиканти зібрали 6 000 грн та придбали бронежилети для хлопців з Харкова. Також вони брали участь у благодійному концерті «Музичний байрактар», де разом з гуртом «Лесик і Карпо», Олександром Онуфрійчуком ті іншими артистами, зібрали 50 000 грн на позашляховик, який вже придбали та відправили бійцям.

Коментарі у Facebook