У садибі Михайла Коцюбинського, до Дня вишиванки, можна робити тематичні фотознімки Новина взята з Вінницької міської ради

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На території вінницького музею М.М. Коцюбинського можна безкоштовно зробити фотознімки у садибі. З 11 травня по 19 травня працівники музею закликають приходити у вишиванках, та долучатись до створення фотовернісажу «Україна – це я».

19 травня, у День вишиванки, з 11:00 до 13:00 – на території музею фотохудожниця Олена Іванова зможе зробити усім охочим професійні знімки, які потім можна буде отримати на електронну пошту.


«Хочемо підтримати Чернігівський музей-заповідник Михайла Коцюбинського, а також Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди, які постраждали від обстрілів. Тому до міжнародного Дня музеїв, 18 травня, та до Дня вишиванки, 19 травня, вирішили створити фотовернісаж «Україна – це я». Чекаємо вінничан та гостей Вінниці у вишиванках! Адже, національне вбрання – це наша гордість та краса, наша історія, наше багатство», – повідомляє директорка закладу «Вінницький літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського» Лариса Кравченко.

Також відвідувачі зможуть зробити внесок на підтримку музеїв, що постраждали від російської агресії.

Участь та вхід на територію – безкоштовний. Музей працює з 10:00-17:00. Він знаходиться за адресою: вул. Івана Бевза, 15.

Нагадаємо, що до початку війни у Вінниці проходив архітектурний конкурс з оновлення території садиби та площі Михайла Коцюбинського.

Коментарі у Facebook