Від Фонду Народонаселення ООН в Україні переселенкам, які живуть у Вінниці, роздають спеціальні набори

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Днями Вінницький міський центр соціальних служб отримав 500 гігієнічних наборів від Фонду Народонаселення ООН в Україні. Сьогодні, 16 червня, департамент молодіжної політики побував у одному з Центрів розміщення ВПО, де роздали частину пакунків для жінок-переселенок.

Вже два роки поспіль Фонд Народонаселення ООН в Україні допомагає різними гуманітарними вантажами. І з перших днів війни Фонд підтримує та надає допомогу Вінницькій громаді.


Робота Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні направлена на жінок, які належать до вразливих груп населення. Наразі, у ці непрості часи, в цю категорію потрапили – жінки, які є вимушеними переселенками. У рюкзаках найнеобхідніше – засоби індивідуальної гігієни, білизна, пральні порошки тощо.

«На мою думку, ці набори дуже необхідні для жінок-переселенок, адже ці жінки покидали свої домівки у тому, в чому були одягнені. Тому те, що є у рюкзачку вкрай їм необхідне. Сподіваємось, що це не остання допомога від Фонду Народонаселення ООН в Україні, а вони й надалі будуть допомагати чим можуть», – говорить начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook