У Вінниці 8-річний Тимофій з Харківщини вперше почав займатись баскетболом – це допомагає хлопцю не думати про війну

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сім’я Шиляєвих переїхала до родичів у Вінницю ще у березні. Саме тут у Тимофія з’явилась можливість спробувати повернути втрачене дитинство. Заняття баскетболом допомагають хлопцю спрямувати його на майбутні перемоги та відволіктись від пережитих жахіть війни.

«Тимофій почав займатись баскетболом лише у Вінниці, – каже тренер хлопця Олександр Главатчук. – Хлопчик дуже уважний та швидко вчиться.»


Мати Тимофія розповідає, що за цей час Вінниця стала для них другою домівкою. Також пані Олена висловлює щиру вдячність Вінницькій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з баскетболу та тренерам за розуміння та за те, що стали наставниками для її сина. «Дуже вдячна за можливість відвідувати безкоштовні заняття. Тимофій із великим задоволенням ходить на тренування», – каже мати хлопчика Олена Шиляєва.

Це не перший випадок, коли Вінницька дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з баскетболу (вул. Пирогова, 4) допомагає адаптуватись до нового життя дітям-переселенцям. Раніше ми уже висвітлювали історію братів Золочевських, у яких також з’явилась можливість відволіктись від жахіть війни, які їм довелось пережити.

Коментарі у Facebook