Риболовля, прогулянки на човні, майстер-клас із випікання піци: працівники Вінницького міського центру соціальних служб організували дозвілля для дітей

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які вимушені були залишити свої домівки та разом з батьками-вихователями шукали прихисток від війни у Вінницькій міській територіальній громаді, працівники Вінницького міського центру соціальних служб організували цікаве дозвілля.

Для дітей проводили майстер-класи, з ними рибалили, випікали піцу. Хлопчики та дівчатка малювали на асфальті. Діти відпочили та насолодилися неймовірними краєвидами річки. Під кінець розваг малеча написали один одному побажання, які обов’язково здійсняться, бо ми українці, ми непереможні.


«Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до організації заходів для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в цей непростий для країни час. Висловлюємо подяку пану Миколі з центру ремесл “Дунстан” за проведення майстер-класу із випікання піци. Дякуємо працівниці нашого центру Оксані Петрівні за гостинність, адже відпочинок для діток організували на базі її домівки. Наш Центр – велика родина, яка з радістю допомагає всім тим, хто потребує підтримки», – каже директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Коментарі у Facebook